У мережі набирає популярність відеоблог справжньою "залізної леді" Діджін Брітт.

У своїх роликах Брітт розповідає про пошуки знахідок з металошукачем. На канал Діджін підписано 98 тисяч чоловік і в середньому за місяць один її ролик набирає близько 44 тисяч переглядів, складаючи конкуренцію модним блогерам і фітоняшам.

"Шукач реліквій і пошуковик з металошукачем хоче веселощів! Вивчаю старі, іржаві і цікаві знахідки ... Завжди відмінно проводжу час на своїх вилазках, багато сміюся, іноді навіть брудно. Всі події на відео і виявлені речі реальні!" - написала любителька старовини.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Всі знайдені предмети дівчина збирає в колекцію.

Цим же займається Джоселін Елізабет з Пенсільванії. На її канал підписані 20 тисяч осіб. При цьому найпопулярніший ролик Джоселін набрав 50 тисяч переглядів.

"Деякі дівчата в'яжуть. У деяких дівчаток сад. Деякі дівчата займаються йогою, пілатесом ... Я вибираю копати старі звалища, ритися в антикварних магазинах і працювати металошукачем", - розповіла Елізабет.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що після успіху "Вікінгів" канал History запустив новий художній серіал "Падіння ордена", на цей раз присвячений ордену лицарів-тамплієрів. Великий історичності від серіалу чекати не варто, все-таки це художній твір.