15 січня о прямому ефірі українського телеканалу ведучий програми представляв приєдналася по телефону до ефіру гостя - народного депутата від БПП Івана Винника, але все переплутав.

"Член Комітету ВР з питань нацбезпеки і оборони, депутат від БПП Олег Винник з нами на зв'язку. Вибачте, Іван Винник. Іван, це сталося, я випадково вас назвав Олегом, прошу вибачення. З нами на зв'язку Іван Винник", - сказав провідний програми "Ранок" Макс Назаров.

Народний депутат прийняв це з гумором: "Можливо, Олег вам більше подобається, тому ви мене так назвали".

Відео курйозного випадку опублікував в Facebook сам Макс Назаров. Також він зазначив, що дійсно любить творчість українського артиста Олега Винника.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Повинен залишитися тільки один Винник

Как нужно начинать рабочую неделю после долгих праздников???! Только с Олегом Винником! Олееег! Ты мой кумир!🍷🍷🍷😎😎

Posted by Макс Назаров on Monday, 15 January 2018

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що поп-ідол вітчизняної естради, улюбленець жінок Олег Винник зазвичай віджартовується від питань про особисте життя і жодного разу не обмовився про свою кохану жінку.