Телеканал СТБ закриває талант-шоу "Україна має талант".

Як говориться в прес-релізі каналу, дев'ятий сезон проекту (він же - другий сезон дитячої версії) буде завершальним. Варто зазначити, що перший сезон "Україна має талант" почав виходити на СТБ навесні 2009-го. Останній випуск шоу показали глядачам 27 травня 2017 року.

Всього вийшло дев'ять сезонів шоу, з яких два дитячих.

Ведучими були Оксана Марченко, Дмитро Танкович та Костянтин Томільченко - в дорослому версії, Дмитро Танкович та Еля Антонова - в дитячій.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Судили таланти: Ігор Кондратюк (1-9 сезону), Слава Фролова (1-9 сезону), Влад Яма (1-5 сезону), Хіменес-Браво (6 сезон), В'ячеслав Узелков (6-7 сезони) і Dzidzio (8 -9 сезону, дитяча версія).

Ярослав Молочний. Україна має талант Діти-2

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Оксана Марченко неодноразово перемагала в номінації "Улюблена телеведуча розважальної програми" народної премії "Телезірка". За роботу над проектом "Україна має талант - 2" була удостоєна титулу найкращої телеведучої і премії "Телетріумф", визнана "Найкрасивішою жінкою України - 2011" за результатами голосування серед читачів журналу Viva! Оксана Марченко багато років впевнено утримує титул найстильнішою, яскравою, харизматичною провідною на українському телебаченні. Її краса і талант захоплюють мільйони шанувальників.