Президент київського "Динамо" Ігор Суркіс розповів, що не проти відпустити головну зірку команди Андрія Ярмоленка, але тільки у гідну для нього команду.

Ходили чутки, що англійський середняк "Сток Сіті" зробив офіційну пропозицію по трансферу Ярмоленка. Але нападник збірної України все ще продовжує захищати кольори киян.

"Готовий повторити свою думку ще раз: рівень Андрія - значно вище рівня "Сток Сіті", і віддавати його в цю команду навіть за дуже великі гроші вважаю неправильним. Я, як і обіцяв, відпущу його, якщо отримаю пропозицію від європейського топ-клубу" - розповів Суркіс.

Президент "Динамо" додав, що клуб також розраховує на Ярмоленка у Лізі Чемпіонів. Цієї осені кияни вперше зіграють у ЛЧ за три роки.

Читайте також: Маркевич поки що тренуватиме "Дніпро"

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Сток Сіті" протягом усього трансферного вікна цікавився Ярмоленком. Але нещодавно клуб купив у міланського "Інтера" швейцарця Джердана Шакірі. Тепер у клубі навряд захочуть купувати ще одного гравця на атакувальну позицію.

Окрім "Стока", нападником нашої збірної також цікавився ще один англійський клуб - "Тоттенгем" із Лондона.