У центрі Одеси, на вул. Успенська, працівники двох охоронних фірм влаштували конфлікт зі стріляниною. Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції в Одеській області, передає Інтерфакс-Україна.

Відзначається, що за викликом одразу виїхала слідчо-оперативна група Приморського відділу поліції. На даний момент правоохоронці з'ясовують причини перестрілки.

Крім того, свідки в соцмережах розповідають, що інцидент трапився між мешканцями одного з будинків і забудовником, який має намір звести новий будинок поруч.

Очевидці стверджують, що сторони запросили для захисту дві охоронні фірми, між представниками яких і відбулося фізичне зіткнення.

Також вони кажуть про кількох затриманих на місці події.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Харківській області педофіл поглумився над маленькою дівчинкою, яка приходила щедрувати.