Фешн-фотографи Маріо Тестіно і Брюс Вебер зіткнулися з масовими звинуваченнями в сексуальних домаганнях.

Інформація про такі звинувачення з'явилася в статті The New York Times, в якій чоловіки-моделі і асистенти заявили про неодноразові випадки сексуального насильства з боку Тестіно і Вебера.

Близько 30 чоловіків стверджують, що під час фотосесій відомі фотографи примушували їх роздягатися, чіпати себе і їх за інтимні місця і мастурбувати.

Райан Лок, Робін Синклер і Террон Вуд, які заявили про сексуальні домагання:

Обидва фотографа відзначили, що шоковані звинуваченнями. І хоча вони всі звинувачення категорично відкидають, секс-скандал вже встиг відобразитись на їхній кар'єрі.

Після розголошення інформації про домагання видавничий дім Conde Nast, який випускає такі модні журнали, як Vogue, GQ і Vanity Fair, вже призупинив роботу з Маріо Тестіно і Брюсом Вебером.

Головний редактор американського Vogue Анна Вінтур зазначила, що такі звинувачення в бік Тестіно і Вебера їй "було дуже важко і боляче чути".

Зазначимо, що 63-річний британський фотограф Маріо Тестіно працював для журналів Vogue, Vanity Fair, знімав принцесу Діану, Мадонну, Леді Гагу, Кейт Мосс, Мішель Обаму і багатьох інших знаменитостей.



71-річний американський фотограф Брюс Вебер співпрацював з брендами Calvin Klein, Ralph Lauren, Pirelli, Revlon і Versace, знімав для видань Vogue, GQ, Vanity Fair, Elle, Life, Interview, Rolling Stone.


Нагадаємо, що у жовтні 2017 го знаменитості заговорили про домаганнях на тлі секс-скандалу навколо продюсера Харві Вайнштейна. У зґвалтуваннях і домаганнях також звинуватили Кевіна Спейсі, Чарлі Шина, Сильвестра Сталлоне, Ларса фон Трієра, Стівена Сігала і Дастіна Хоффмана. У листопаді секс-скандали змусили Алека Болдуїна на всякий випадок заздалегідь вибачитися перед жінками.

Як повідомляв портал "Знай.ua", відомого фешн-фотографа Брюса Вебера звинуватили в домаганнях двоє чоловіків-моделей.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще