Житель Києва, який отримав травму під час катання на сноуборді на курорті Буковель, загинув в обласній лікарні Івано-Франківська. Після тритижневої госпіталізації, сноубордист помер.

Про це 15 січня виданню Галка повідомив друг померлого, Олександр.

За його словами, 30-річний Володимир Безклинский отримав важкі травми 22 грудня в результаті зіткнення з іншим людиною, який їхав позаду нього. У киянина були зламані ребра і хребет, пошкоджений спинний мозок, пробиті легені.

Олександр також уточнив, що адміністрація курорту допомагала в лікуванні травмованого туриста. “Вони (адміністрація курорту) публічно не афішували, але так, фінансово нам допомогли“, - розповів він.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Зараз сім'я готується до похорону, і що вони будуть робити надалі, не уточнює. Олександр зазначив, що у близьких Володимира є підозра, хто це міг зробити. Поліція інцидент офіційно не коментувала.

Раніше портал "Знай.ua" розкрив подробиці смерті дівчини з татуюванням кішки.