У Маріуполі екіпаж патрульної поліції врятував чоловіка від суїциду.

Як передає прес-служба міської поліції, 26-річний місцевий житель хотів вистрибнути з балкона 9 поверху.

"Прибувши за вказаною адресою, поліцейські побачили чоловіка, який звисав з балкона під'їзду, тримаючись за прути перегородки, і кликав на допомогу. Інспектор одразу ж побіг наверх до потерпілого, в той час, коли напарниця викликала допоміжний екіпаж і швидку. Миттєво прибувши, вже троє поліцейських зуміли дістати чоловіка", - повідомляють поліцейські.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Як з'ясувалося, чоловік довго не може знайти роботу, тому і хотів покінчити життя самогубством. Причому, це вже не перша спроба. Чоловіка швидка відвезла в лікарню.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що понад тисячу так званих груп смерті закрили правоохоронці в соціальних мережах, тим самим "повністю ліквідувавши цю проблему" .За принаймні, так під час брифінгу стверджував глава Нацполіціі Сергій Князєв.