Правоохоронці висунули дві кінцеві версії інциденту в пермській школі, при якому постраждали 15 людей, передає «Інтерфакс».

У першій версії слідчі відзначають, що сталася бійка між двома 16-річними підлітками, яких намагалися розборонити. Друга версія — їх спланований напад на четвертокласників.

За інформацією, свідчення очевидців і потерпілих говорять швидше на користь другої версії.

На даний момент стан дітей не викликає побоювань, сказав головний лікар Пермської обласної дитячої клінічної лікарні Дмитро Антонов.

Крім того, десять осіб перебувають у його клініці, стан сімох оцінюється як середнього ступеня тяжкості, близький до задовільного.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Варто зазначити, що двоє школярів зараз лежать у реанімації після операцій, так як отримали важкі травми, але їх життю теж нічого не загрожує.

Раніше інформаційний портал "Знай.uа" повідомляв, що інцидент в школі Мотовилихинского району Пермі сталася в понеділок після початку уроків. В результаті постраждало 14 школярів і вчитель. Порушено кримінальну справу про замах на вбивство двох і більше осіб.

Також в мережі показали "той самий" пост, який спровокував неадеквату влаштувати різанину.