Марія Павлюк - переможниця проекту "Модель XL" та перша українська модель plus-size, яка прикрасила обкладинку глянцевого українського журналу Cosmopolitan. Вона розповіла про своє життя після проекту і пояснила, якими мають бути стандарти краси в сучасному світі.

Дівчина зізнається, що після народження дочки різко набрала вагу. Вона важила більше 100 кг.

Зайві кілограми гнобили Марію і змушували відчувати себе некомфортно у власному тілі. Але моделі вистачило витривалості побороти свої комплекси, вона навчилася себе любити.

"Комплекси і тривога – це все від ліні і небажання змінюватися. Некомфортно з новим вагою? Борись! Займайся спортом, переглянь харчування. А якщо тобі добре у своєму нестандартному тілі, але ти зустрічаєшся з громадським осудом, не лінуйся тренувати характер. Навчися не сприймати думки, які тебе не стосуються. Все працює в нашій голові. Не марнуй своє життя на задоволення чиїхось ілюзорних уявлень про ідеал", – радить вона.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Також Марія впевнена, що вага і пишні форми не повинні ні в якому разі ставати перешкодою на шляху до успіху.

"Я хочу на своєму прикладі показати українським жінкам, що звичайна дівчина – з звичайними формами, без стрункої фігури і сухого преса повинна рухатися до своєї мети і не давати громадському осудові збити себе з власної дороги до мрії", – розповідає вона.

Як виявилося, моделі plus-size теж мають певні параметри. Так, за словами Павлюк, модель не повинна важити більше 100 кілограмів.

"Не більше 92 кілограмів. Понад 100 кілограмів – це вже не здорово. Але все ж ми моделі – наочна картинка того, що пишна жінка має право на визнання і любов. Як і в будь-якому бізнесі, в моделинге XL є свої правила. Я закликаю кожну дівчину не доводити себе до ожиріння. Але важити 40 кілограмів, вибачте, це не нормально", – додала дівчина.

Раніше портал "Знай.uа" писав, що Марія Павлюк стала героїнею січневого номера українського журналу Cosmopolitan. Це перша українська модель з великими формами, яка виблискує на обкладинці глянцю.