Нещодавній суперник "Шахтаря" у Лізі Чемпіонів "Фенербахче" уклав угоду про партнерство із російською ІТ-компанію "Яндекс". Відтепер назва найпопулярнішою у Росії пошукової мережі буде зображена на футболках команди.

Про фінансові умови партнерства поки інформації немає, але це спонсорство розраховано на сезон 2015/2016. Це стане своєрідним тестовим періодом для обох сторін.

Для "Яндекса" це спонсорство стало першим у футбольному середовищі. Компанія є четвертою у світі пошуковою системою за популярністю після Google, Bing та Yahoo.

Раніше на футболках "Фенербахче" красувався логотип компанії Turkcell - одного з найбільших турецьких стільникових операторів.

Читайте також: Росія заморозила частину фінансування на підготовку до чемпіонату світу з футболу

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня
Показати ще

Нагадаємо, саме "Фенербахче" був суперником "Шахтаря" у третьому кваліфікаційному раунді Ліги Чемпіонів. Гірники впевнено переграли турків вдома із рахунком 3:0.