Норвезький співак білоруського походження Олександр Рибак, який переміг на Євробаченні в 2009 році, оголосив про свою участь в міжнародному пісенному конкурсі 2018 року.

Відповідну заяву в понеділок, 15 січня, артист зробив на прес-конференції в Норвегії, після чого опублікував повідомлення в на особистій сторінці в Facebook.

Після перемоги в 2009-му, рівно через дев'ять років Рибак знову спробує себе в ролі представника Норвегії, на цей раз з піснею "That's How You Write А Song" ( "Ось як треба писати пісні")

"Я пишаюся тим, що знову беру участь в Гран-прі Мелоді. Я пишаюся тим, що маю сильний посил, в який я дійсно вірю. Але найбільше я пишаюся своєю дівчиною, яка зробила ці приголомшливі обкладинки", - написав у соцмережі Рибак.

Watch the video for “That’s How You Write Song” I’m proud to once again participate in Melodi Grand Prix. I’m proud to...

Posted by Alexander Rybak on Monday, 15 January 2018


Нагадаємо, в 2009 році міжнародний конкурс пісні проходив в Москві. Александ Рибак представляв Норвегію і здобув перемогу з композицією "Fairytale". Отримавши 387 балів, пісня встановила новий рекорд в Європі - 16 країн дали їй найвищу оцінку в 12 балів.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще