Російський президент Володимир Путін не припинить агресивну політику щодо інших країн навіть у разі перемоги на наступних виборах.



Про це в ефірі українського телеканалу заявив український політик і дипломат Роман Безсмертний. Він підкреслив, що кремлівський засідатель вже дозволяв собі заяви про те, що Росія готова "піти на Київ" і "дістатися Ла-Маншу". "Амбіції Росії зростатимуть. Вона буде, як Орда, перти на Захід", -заявив дипломат.

"Отримавши в черговий раз довіру, Путін злетить на крилах. І літати він буде вже не з журавлями, а над Парижем. Такі настрої в Москві будуть весь час наростати, і очевидно, що в цих умовах Україна стане суб'єктом. Як уже не раз бувало в історії", - сказав Безсмертний і відзначив, що Україні та Європі доведеться заплатити чимало, аби впоратися з російською агресією.

Дивіться інтерв'ю з Романом Безсмертним

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, що експерт пояснив, у чому Путін має рацію.