Станом на січень 2018 переселенців із Донбасу та Криму в Україні зареєстрували близько півтора мільйона осіб.

Про це йдеться на сайті Міністерства соціальної політики.

"Станом на 15 січня 2018 року, за даними структурних підрозділів соціального захисту населення обласних та Київської міської державних адміністрацій, взято на облік 1 492 247 переселенців або 1 218 315 сімей з Донбасу і Криму", - йдеться в повідомленні.

Станом на 4 грудня 2017 року, за даними структурних підрозділів соціального захисту населення обласних та Київської міської державних адміністрацій, в Україні були взяті на облік 1 488 051 переселенців з Донбасу і Криму", - повідомили представники Мінсоцполітики.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Нагадаємо, дітям переселенців волонтери влаштували яскраве свято у лікарні. Благодійний фонд "Свої" організував новорічне свято для дітей з інвалідністю із зони АТО та здійснив їхню невеличку мрію.

Переселенці з Донбасу облубували Чорнобильську зону

Как ранее сообщал информационный портал "Знай.ua", в Австрії наркоділки використовували біженців, у тому числі й неповнолітніх, для збуту наркотичних речовин.