Український письменник жорстко розкритикував запроданок, які виступають на землі агресора та висунув одну з версій, чому Росія нас атакує.

Про це в інтерв'ю виданню "Країна" розповів письменник та перекладач Сергій Сингаєвський.

Сингаєвський зазначив, що в країні війна триває, однак дехто про це, напевне, забув. До цієї категорії автор відносить і українських запроданок, яких цікавить лише власний заробіток, і заробіток в Росії.

Письменник вважає, що перед агресією РФ Україна може вистояти за рахунок самоповаги, яка прокинулась.

"Росія може технічно атакувати нас через нашу легковірність, засоби масової інформації. Українці ж слухають Світлану Лободу. А з цими пісеньками в нас щось вповзає, як у фільмі" Чужі ". Але ми не повинні зрадити загиблих, які є і ще, напевно, будуть. Старі люди говорили, що під час Голодомору скіфські кургани допомагали вижити: дощем із землі вимивало коштовні прикраси. Духи предків з'являлися і давали золото. Потім в "Торгсині" за нього купували їжу. Нам допомагають встояти загиблі - тоді і зараз " , - підкреслив він.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

За словами Сингаєвського, українцям варто ширше дивитися на світ і частіше озиратися навкруги. І звісно ж, вірити у себе. Саме це може допомогти нам встояти у боротьбі з ворогом.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", скандальна співачка Світлана Лобода тішила російську публіку на всіх новорічних святах, даючи концерти один за одним.