Курс іноземної валюти на міжбанку перетнув так звану психологічну відмітку та встановив новий антирекорд. Європейська валюта зробила різкий стрибок та здорожчала за добу ще на 44 копійки.

Про це пише Politeka.

Нацбанк на вівторок, 16 січня, встановив наступний курс валют:

У порівнянні з попереднім банківським днем офіційний курс американського долара виріс всього на 3 копійки - з 28,53 до 28,56 грн.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Натомість євро стрімкими темпами продовжує встановлювати невтішні антирекорди.

За день курс основної європейської валюти підскочив більш ніж на 40 копійок і перевалив за 35 гривень. Тепер євро на міжбанку коштує 35,07 грн.

Відзначимо, що це - новий історичний антирекорд гривні щодо євро. Попередній був встановлений 15 січня 2018 року - 34,63 грн, перед цим - 12 грудня 2018 року - 34,18 грн.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", у Києві правоохоронці спіймали власника "липового" обмінного пункту, який облаштував нелегальний обмінник в приміщенні колишнього ресторану на вулиці Голосіївській. Коли зловмисник отримав 45 тисяч доларів, він намагався втекти з готівкою.