Схоже на Водохреща не варто чекати сильних морозів, як це зазвичай буває. Погода раптово змінила плани.

Начальник відділу метеорологічних прогнозів Гідрометцентру Владислав Білик розповів, коли і де в Україні піде сніг, - пише Politeka.

Перед Хрещенням, 18 січня, сніжитиме лише у центральній частині країни. На решті території можливий дощ. Лише у західних областях буде сухо.

"На Західній Україні крім Львівської та Івано-Франківської областей буде сухо, а ось у центральних областях очікується сніг, на півдні країни пройдуть дощі, на сході буде мокрий сніг і дощ. Температура повітря 18 січня буде на рівні від -1 до +4 градусів вдень і 2-5 градусів морозу вночі", – сказав Білик.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Найхолодніше буде на півночі. Температура повітря триматиметься в межах 0-1 нижче нуля. Вночі до -5 морозу. Також прогнозують мокрий сніг.

На решті території потеплішає.

На сході очікують до +3 тепла вдень. Вночі стовпчики не опустяться нижче 0.

На півдні до +5 градусів.

Нагадаємо, у столиці з 15 січня відкрили пункти обігріву. У 30 пунктах можна буде випити чаю та отримати першу медичну допомогу.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", на США обрушилась потужна стихія, яка забрала вже багато життів.