В офіційній версії слідства щодо вбивства української юристки Ірини Ноздровської існує ціла низка суперечностей, одним із яких слід вважати саме місце скоєння злочину, вказане підозрюваним Юрієм Россошанським.

На це звернула увагу у своєму блозі експерт-кримінолог Ганна Маляр.

"З усіх боків перехрестя знаходяться житлові будинки. Відстань між будинками невелика, вулиці - вузькі. Паркани навколо будинків переважно дозволяють бачити, що відбувається за межами двору. Поруч із зазначеним місцем вбивства - магазин і зупинка маршрутних автобусів… У практиці таке буває, що знайти сліди крові після вбивства вкрай складно, але це трапляється тоді, коли злочин заздалегідь готувалося і коли злочинець дуже ретельно ці сліди знищив. Однак підозрюваний Россошанський вранці рано вже мав передати синові в СІЗО новорічну передачу. ", - пояснила вона.

Викликають сумніви і відповіді затриманого на допиті та під час слідчого експерименту. При цьому, серед присутніх не було жодного представника від сторони потерпілої, що суперечить загальноприйнятій процедурі. Плутається у показах Россошанський-старший і щодо одягу покійної:

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Дивіться: криміналіст про вбивство Ірини Ноздровської

"Підозрюваний не пам'ятає де поділося взуття Ірини і яким воно було. Але він це взуття знімав, тому на дотик відчув. Після цього тіло, телефон викинув в річку , а ось масивну дублянку та інші обережно зняті речі просто в руках приніс додому і спалив у печі. Але від спаленого одягу повинні були залишитися металеві частини, наприклад, довга блискавка від дублянки. Примітно, що речі вбитої підозрюваний спалив, а свої - ні " , - підкреслює експерт.

Тіло підозрюваний також сховав у місці, де по суті його може помітити будь-який випадковий перехожий: зовсім ніякої логіки у таких діях немає.

"Сподіватися на силу течії марно, тому що річка вузька і звивиста, як змія. Будь-який великий предмет там відразу за щось би зачепився б. Місце, в якому знайдене тіло, знаходиться недалеко від будинків місцевих мешканців. Тобто зрозуміло, що поруч село. Саме тому я залишаюся при думці, що місце для трупа обрано таким чином, щоб знайти його було не складно ", - підсумувала Маляр.

Дивіться: обрання запобіжного заходу підозрюваному у вбивстві юристки

Як повідомляв портал "Знай.ua", суд обрав запобіжний захід для підозрюваного у вбивстві Ноздровської.