Один з провідних дослідників НЛО в світі Ян Харзан зробив сенсаційну заяву. Експерт заявив, що прибульці є реальними і використовують надзвичайно передові технології, які могли б привести до прориву у виробництві енергії на Землі.

Ян Харзан є виконавчим директором Mutual UFO Network (MUFON), найбільшої в світі організації, що займається вивченням НЛО і прибульців. Фахівець заявив, що за останні 50 років його організація довела, що літаючі тарілки дійсно існують. Організація досліджує феномен НЛО з 1969 року і до теперішнього часу в MUFON проаналізували понад 100 000 випадків НЛО. Більш того, Ян Харзан стверджує, що НЛО працюють на основі "нової енергії", яка не вимагає витрат на виробництво. Згідно теорії уфологів, прибульці виробляють паливо для своїх літаючих апаратів на регенеративної енергії.

Раніше стало відомо, зонд LRO знайшов у кратері Филолай на північному полюсі Місяця сліди кількох лавових трубок. Через них гаряча магма потрапляла на поверхню супутника Землі в її далекій юності. Там і сьогодні може бути вода.

Раніше портал "Знай.uа" повідомив, що інопланетяни побудували базу на Місяці.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще