Під час боїв під Іловайськом наприкінці серпня минулого року зникли без вісти 158 осіб та 128 були взяті в полон. Про це на прес-конференції у Києві повідомив Головний військовий прокурор, пише УНН.

Анатолій Матіос повідомив, що у Іловайську у серпні 2014 року втрати серед ЗСУ, МВС та Нацгвардії, становили 366 загиблих, 249 поранених, 128 взятих в полон та 158 осіб, які вважаються зниклими без вісти і дотепер.

Читайте також: Росія відправила до Іловайську 6 вагонів військової техніки

Як повідомлялося раніше, Матіос повідомив, що під час боїв під Іловайськом у серпні минулого року було знищено військової техніки та озброєння сил АТО на 298 мільйонів 300 тисяч гривен.

Нагадаємо, член Комітету ВР з питань нацбезпеки і оборони Андрій Тетерук повідомляв, що Військова прокуратура вже майже завершила підготовку матеріалів у кримінальній справі про трагічні події серпня минулого року під Іловайськом, коли велика кількість бійців АТО опинилися в оточенні російсько-терористичних військ.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Також нагадаємо, наприкінці серпня в Іловайську на Донеччині в оточенні опинилися кілька тисяч українських військових як із частин ЗСУ, так і з добровольчих батальйонів.