Колишня дівчина Мела Гібсона і його мати молодшої дочки Люсі — Оксана Григор'єва — хвора на рак. Про це повідомляє видання Blast.

Росіянка надала виданню судові документи, в яких зазначено, що після того як вона постраждала від домашнього насильства з боку Гібсона, у неї розвинулося посттравматичний стресовий розлад. Крім цього, стрес принесли судові розгляди і банкрутство. В результаті у жінки розвинулось ракове захворювання мозку — аденома гіпофіза.

Мел гібсон і Оксана розлучилися в 2010 році, після того як Григор'єва заявила про фізичне насильство з боку партнера.

Після цього Григор'єва боролася в суді з Гібсоном за право опіки над їхньою дочкою, що з'явилася на світ в 2009 році, а зараз вона судиться з компанією White, Zuckerman, Warsavsky, Luna & Hunt, яка раніше представляла інтереси Оксани в справі опіки на дитиною. За даними Blast, Григор'єва заборгувала адвокатській фірмі 108 тисяч доларів.
Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", хтивого Вайнштейна вбили перед камерою

Популярні новини зараз
Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще