Ще до новорічних свят учасниця українського поп-гурту "НеАнгели" Вікторія Смеюха відправилися на відпочинок до Кенії.

Артистка так захопилася, що, вочевидь, навіть не планує найближчим часом повертатися на сцену – обмежується тільки фотосесіями у відвертих купальниках.

Втім, фанати не оцінили такої спроби похизуватися формами – деякі з них, помітивши знімки в Instagram, запевняють: співачка швидше схожа на пацієнтку з анорексією, аніж на колишній секс-символ.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Не сподобалися прихильникам і аж занадто нафарбовані брови, Смеюха, мовляв, "перегнула палицю із фломастерами", що приховує справжню, природну красу.

Це не завадило Вікторії далі демонструвати іскрометне почуття гумору, жодне сафарі чи пляжні тусовки без неї не обходяться.

Дивіться: НеАнгели - Твоя. Концерт-бенефіс Руслана Квінти

Як повідомляв портал "Знай.ua", солістка гурту "НеАнгели" Слава Камінська поділилася враженнями із відпочинку на Мальдівах.