Clutch повідомляє , що апельсиновий сік – один з найпопулярніших напоїв у Європі. Експерти виділили основні його переваги, які тебе точно здивують.

Забезпечує добову норму вітаміну С
Вітамін С зміцнює зуби і кістки, робить шкіру пружною, підтримує імунну систему і бореться з інфекціями та вірусами.

Знижує рівень холестерину в крові
Апельсиновий сік містить речовини, здатні знижувати рівень поганого холестерину в крові. Це допомагає зменшити ризик виникнення інсульту і хвороб серцево-судинної системи.

Захищає від виразки
Недавні дослідження показали, що люди, чий раціон, багатий вітаміном С, рідше страждають від виразки – захворювання, яке небезпечно подальшим розвитком раку шлунка

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще


Перешкоджає виникненню каменів у нирках
Кілька склянок апельсинового або іншого цитрусового соку в день збільшують концентрацію лимонної кислоти в організмі, тим самим запобігаючи утворенню каменів у нирках.

Дарує організму здорові вуглеводи
В апельсині середніх розмірів міститься близько 11 грамів легко засвоюваних вуглеводів. Глікемічний індекс фрукта складає всього 33 одиниці, тому апельсини і сік з них можна вживати тим, хто худне і людям з цукровим діабетом.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", похотливого Вайнштейна вбили перед камерою