Apple випустила новий патч безпеки для IOS, один з інсайдерів вирішив перевірити, знизилася продуктивність смартфона після оновлення, його припущення підтвердились.

Новий патч безпеки випущений у зв'язку з уразливими Meltdown і Spectre. Один з інсайдерів вирішив протестувати свій iPhone 6, щоб зрозуміти, чи впливає нова версія iOS на продуктивність смартфона.

За результатами тестування виявилося, що продуктивність смартфона в одноядерному тесті знизилася на 41%, а в багатоядерний - на 39%. Цілком ймовірно, що на більш сучасних моделях смартфона падіння продуктивності набагато менше. Інсайдер також зазначив, що ігнорувати це оновлення небажано, так як на смартфонах зберігається багато особистої інформації. Мало хто хоче, щоб вона потрапила в руки сторонніх людей.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомило, що Facebook оплатити вашу комуналку.