Секретар РНБО після огляду нового БТР-3Е заявив, що цей варіант бойової машини значно кращий, ніж випущені російським Оборонпромом аналоги.

"Випускати кращу техніку, ніж у ватників, - цього для нас замало. Ми ставимо більш амбітні завдання перед нашим Оборонпромом: випускати військову техніку і зброю, яка повинна бути однією з кращих в світі!", - сказав Турчинов, повідомляє прес-служба.

Читайте також: Турчинов проінспектував передову АТО (фото)

За його словами, на техніку виробництва українського Оборонпрому постійно росте попит, зокрема, на ці конкретні машини.

Турчинов додав, що єдина імпортна деталь - це двигун Deutz або Mercedes. "Тому сьогодні в Україні на двигунах Mercedes їздять не тільки олігархи, а й наші військові", - сказав він.

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Бойовий модуль машини має на озброєнні 30-міліметрову скорострільну пушку, кулемет, АГС та дві протитанкові ракети: "Це значно краще, ніж бойове забезпечення відповідної техніки російського виробництва. Цей модуль зроблений від початку і до кінця нашими виробниками. Уся зброя, яка в ньому використовується, - це українська зброя".