Українська поп-діва Настя Каменських, яка разом з колегами по сцені полетіла в Майамі, порадувала фанатів новим фото, на якому вона зображена в шкіряному костюмі.

Фотографію артистка виклала у своєму Instagram-акаунті.

Фанатів співачки здивував її скромний наряд, так як Настя дуже часто публікує пікантні знімки з мінімумом одягу або приміряє дуже відверті наряди.

Передплатники Каменських підкреслили, що цей костюм їй дуже йде.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

"Неймовірно красиво, фото і одяг дуже личить", "Розумниця, так тримати", - пишуть захоплені коментатори.

Нагадаємо, що раніше Настя викладала знімки іншого характеру. Пікантний студійний знімок, на якому артистка зображена без одягу, був опублікований в Instagram-профілі Kamenskux_daily.

Фотографія зібрав у соцмережі більше 8 тис. лайків, а також десятки коментарів, в яких шанувальники співачки почали обговорювати її фігуру "до" і "після схуднення". Деякі вважали, що раніше Каменських виглядала набагато сексуальніше.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", хтивого Вайнштейна вбили перед камерою