Куди пропав прапор крові. Прапор крові було культовим для нацистів. Саме його використовували на всіх церемоніях, саме проїжджав Гітлер на автомобілі і стосувався їм інших нацистських прапорів, немов "освячуючи" їх, есесівці давали прапора клятву, а дотику до прапора, як вважалося, здатне було наділити силою. Де воно на даний момент - невідомо.

Битва за Лос-Анджелес з інопланетянами. Через кілька місяців після Перл-Харбора сталася ще одна трагічна подія, у якого тисячі свідків. У ніч з 24 на 25 лютого 1942 року в небі над Лос-Анджелесом помітили світяться об'єкти. Всі вирішили, що це напад японців, люди сховалися в бомбосховищах, і місто занурилося в пітьму. Військові протягом години вели запеклу битву, випустивши в повітря 1400 снарядів. Однак жодного літака не було збито, жодної бомби не було скинуто, а кілька будинків постраждало тільки від снарядів американців.

Золото все ще в океані: таємниця підводного човна I-52. Японська підводний човен I-52, мабуть, найвідоміша субмарина епохи Другої світової війни. Правда вона прославилася своєю загибеллю. У 1944 році I-52 перевозила 146 злитків золота в металевих ящиках в Німеччину. Човен атакували американці, після чого вона затонула разом з екіпажем.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Зникнення п'яти літаків. Ця подія вважається одним з найзагадковіших в історії авіації. 5 грудня 1945 року п'ять торпедоносцев-бомбардувальників "Евенджер" під кодовою назвою "Ланка 19 здійснював навчальний політ. Однак через деякий час всі літаки зникли з радарів. Пошуки ніяких результатів не принесли.

Гітлер втік до Південної Америки? Досі не всі історики зійшлися на думці, що Адольф Гітлер покінчив життя самогубством. Багато нацисти бігли в Південну Америку і почали там нове життя. Так, є теорія, що влітку 1945 року біля берегів Аргентини виринуло кілька субмарин, серед яких була U-530. Вважається, що це був секретний "конвой фюрера", який доставив в Південну Америку золото Третього Рейху, а також самого диктатора разом з наближеними.

Раніше портал "Знай.uа" розповів про 5 міфах про пиво.