Пасажирів одного з тролейбусів в Кривому Розі прямо під час руху транспорту засипав сніг.

Кадри снігу в громадському транспорті опублікував в Facebook депутат Тернівської райради Віталій Пікуль, який став очевидцем події. "І я викладу фотографії снігу в Кривому Розі. Снігу в салоні недавно відреставрованого до рівня" майже новий, краще новий "тролейбуса з бортовим номером 608", - пише Пікуль.

Він повідомив, що сніг сипався з закритого люка.

"Особливо добре сніжило при наборі швидкості - не видно було пасажирів", - зазначив чиновник.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Сніг в Кривому Розі

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що найближчими днями в Україні будуть 15-градусні морози і снігопади, тому питання виживання на вулиці виходить на перший план. Особливо це стосується бездомних, доля яких і без того нелегке.

Щоб не допустити холодової травми, потрібно прикривати головні судини, а при відчутті втоми або сонливості на вулиці негайно шукати місце, де можна зігрітися.

Це може бути будь-яке приміщення з опаленням або ж спеціально для цього пристосовані пункти обігріву, яких з початку зими в столиці кілька десятків.