До виборів у Росії залишилося не так багато часу, тому всі існуючі комісії та соціологи активно взялися просувати давно очікувану кандидатуру.

Аби росіяни не сумнівалися, що "рейтинг Путіна росте", нещодавно навіть оприлюднили відповідну статистику – мовляв, проголосувати за нинішнього господаря Кремля готові 80% населення.

"Ми представляємо ще один рейтинг - це рейтинг кандидатів, взятий тільки від тієї частини виборців, які заявили, що точно візьмуть участь (в голосуванні). Нагадаю, таких у нас поки 67% - ось ці 67% ми прийняли за 100 і запитали: "А ви за кого будете голосувати?". Електорат віддає пальму першості Володимиру Путіну, за нього мають намір проголосувати 81,1% ", - цитують місцевих "експертів" російські ЗМІ.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Втім користувачі одразу натякнули: самі росіяни, мабуть, не в курсі таких вподобань і назвали це відкрито "брехливою арифметикою".

Якщо вірити останнім даним, то навіть одіозний Жириновський ледь набере 10%, тоді як Путін ніколи не "впаде" нижче позначки у 50%. Наскільки правдива така інформація, кожен вирішує сам, але випадки маніпуляції думкою виборців у Росії, як відомо, не рідкість.

Дивіться: як у Росії готуються до виборів

Як повідомляв портал "Знай.ua", світ попередили про справжні наміри Путіна після виборів.