Вранці 16 січня в харківському метрополітені раптово помер 70-річний чоловік.

Як передає прес-служба обласної поліції, трагедія сталася на станції метро "Держпром". Інформація про надзвичайну подію надійшла до правоохоронців о 09:22.

За попередньою інформацією поліції, чоловік помер через проблеми з серцем. Обставини того, що сталося зараз з'ясовує слідчо-оперативна група.

Буксир в харківському метро

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що житель Києва, який отримав травму під час катання на сноуборді на курорті Буковель, загинув в обласній лікарні Івано-Франківська. Після тритижневої госпіталізації, сноубордист помер. Про це 15 січня виданню Галка повідомив один померлого, Олександр.

За його словами, 30-річний Володимир Безклінскій отримав важкі травми 22 грудня в результаті зіткнення з іншою людиною, який їхав позаду нього. У киянина були зламані ребра і хребет, пошкоджений спинний мозок, пробиті легені.