Народні депутати повернулися до своєї роботи після зимових канікул. Засмаглі і задоволені, перший пленарний день, вони присвятили законопроекту про реінтеграцію Донбасу, а також розповідям про те, як провели свята.

Найцікавіше за парламентаріями було спостерігати під час перерви, коли багато нардепів вирушили обідати до їдальні ВР. Ті ж, хто залишився в залі, вбивали час, як могли.

Шахи та жінки

З користю для себе вирішив скоротати час депутат від Блоку Петра Порошенка Дмитро Лубинець. На своєму планшеті він вирішив битися в шахи з комп'ютером.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Але йому так і не вдалося поставити мат штучного розуму, тому що його відволікли колеги по фракції, які спостерігали за його грою.

Жінки-парламентарії свій вільний час проводять так, як і інші представниці прекрасної статі. Наприклад, член БПП Наталія Агафонова про щось мило спілкувалася з позафракційним Бориславом Березою.

За її активними жестами й усмішці, можна було припустити, що вона фліртує з колегою. Хоча, можливо, вони просто хороші друзі.

Ще одна красуня, тільки з Радикальної Партії, Валерія Заружко у вільний від роботи час любить мимоволі позувати фотографам з ложі преси.

Її робоче місце так розташоване, що фотографам, волею і неволею, доводиться знімати її саме ззаду. Тому у кожного фотокореспондента з Ради є багато фотографій Заружко саме з такого ракурсу.

Може бути, дійсно винно її місце розташування, а може депутат сама любить так ставати, щоб її фотографували. Хто знає?

Жартівник Ляшко

Звичайно, більшість нардепів перерву використовують для того, щоб почитати пресу. Хтось читає новини з інтернету, а хтось по-старому в журналах і газетах.

Але найяскравіше коротає час лідер Радикальної Партії Олег Ляшко. Він розважає не тільки себе, але і своїх соратників. Цього разу, знайшовши якусь смішну фотографію у себе на телефоні, він почав активно її показувати всім присутнім.

Залишається загадкою, що ж такого цікавого головний радикал України продемонстрував депутатам, що навіть Ігор Мосійчук, не дивлячись на свою хвору ногу, скочив, щоб ще раз подивитися фото. Можна лише з упевненістю сказати, що такий інтерес у Ляшка і його соратників викликав не законопроект, який би поліпшив життя українцям, а фотографія, на якій, найімовірніше, вони самі і зображені.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, як журналіст Знай.ua не дав спокійно поїсти голові Комітету з питань свободи слова.