Українцям слід більше звертати увагу на свою культуру і всіма можливими засобами її захищати, адже саме вона, а не зброя – головний спосіб подолати агресію найманців Путіна. І це стосується не тільки ситуації на Донбасі, а й загальної картини в країні.

Таку думку у своєму Facebook висловив блогер Олександр Тверський. Він запевнив, що кремлівська пропаганда настільки "отруйна" у всіх сенсах, що проникла у всі шпарини, які тільки існують:

"Вони намагаються вбити Україну не тільки кулею і снарядом. Головною їх зброєю вже багато століть є повзуча, всепроникаюча, отруйна русифікація. Оскільки зараз вони позбавлені можливості видавати укази, директиви і закони про заборону українських шкіл, книг, музики, театрів, а мета все так же залишається колишньою - винищення України, як самобутньої, незалежної держави, знищення культури, традицій, мови і національних коренів, то тому головним їх методом стала пропаганда російського світу", - пояснив він.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

За словами Тверського, вберегти Україну від тотальної русифікації допоможуть кілька перевірених заходів: посилене вивчення історії, мови, читання та письмо, популяризація вітчизняної музики:

"Від кожного сьогодні залежить - чи бути державі Україна, чи стати колонією Росії. Уявіть, що в ваших руках незвичайної краси і цінності, унікальна в природі синьо-жовта квітка. І у вас є вибір, зберегти її і передати наступним поколінням, або відпустити з рук, щоб вона впала в чан з кислотою "русского мира" і розчинилася в ньому без залишку", - підсумував блогер.

Дивіться: російська пропаганда та фейки щодо України

Як повідомляв портал "Знай.ua", Україну відвідає одна з найвпливовіших жінок світу.