Зоологи показали, як з'являються на світ нащадки одного з корінних мешканців Австралії. Однак це не дуже схоже на диво, коли уявляєш,що ці крихітні створіння, коли виростуть, стануть безжальними вбивцями.

В мережі з'явилось відео народження малюків сіднейського павука.

Кадри виклав Австралійський парк рептилій на своїй сторінці в Facebook.

"Малюки Воронкових павуків, вилазять з кокона, кого-то можуть привести в жах, але ми їх любимо", - прокоментували ролик автори.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Сіднейський лейкопавутинний, або Воронковий павук (його ловча сітка має форму воронки) є самим отруйним павуком Австралії, а також другим у рейтингу найнебезпечніших в світі. Отрута дорослої особини здатний вбити людину.

Нагадаємо, американець намагався спалити павука, який забрався на його колекцію прапорів, однак палаючий павук знищив не лише колекцію, а й увесь будинок.

Дивіться, як народжуються павучата

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", вчені показали найхимернішого павука-вбивцю. Довга шия і дзьобоподобні клешні дещо нагадують зовні пелікана.