Новий глава МЗС Польщі Яцек Чапутовіч заявив, що в його відомстві очікується велика чистка.

Як пишуть місцеві ЗМІ, будуть звільнені всі співробітники з дипломами російських вузів. Також журналісти відзначають, що новий глава зовнішньополітичного відомства проводить принципово іншу політику, ніж його попередник, Вітольд Ващиковський. Колишній глава виступав проти звільнень в Міністерстві закордонних справ і прийому нових співробітників без дипломатичного досвіду.

При цьому Чапутовіч охочіше готовий брати на роботу дипломатів навіть з більш низькою кваліфікацією, ніж випускників Московського державного інституту міжнародних відносин.

Ващиковський про Україну

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, щоб усвідомити всю глибину невідповідності соціальних стандартів в Україні, досить подивитися на реалії сусідній Польщі.

Як виявилося, навіть бездомним тваринам там живеться значно краще, ніж нашим пенсіонерам, і це не жарт. На це дивна обставина в своєму Facebook звернув увагу юрист Михайло Шнайдер.