У Дніпрі сусіди стали свідками страшної подвійної трагедії. Після смерті батька молодий чоловік убив і себе.

Про це повідомляє dp.informator.ua.

Трагедія трапилась вранці 16 січня на вулиці Василя Сухомлинського, 69. Хлопця, який лежав під під’їздом будинку, впізнала мати.

Фото/Інформатор

27-річний українець стояв на обліку в психіатричній клініці. Нещодавно в родині трапилася трагедія – його сестра та батько потрапили в аварію, їдучи в маршрутці. Молодий чоловік останньої миті відмовився з ними їхати.

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

В результаті моторошної ДТП батько загинув, а сестра у важкому стані потрапила до реанімації.

Фото 18+

Ця катастрофа залишила відбиток в душевному стані хлопця і він викинувся з 9-го поверху. Від отриманих травм помер на місці.

Нагадаємо, у Маріуполі правоохоронці врятували горе-суїцидника. 26-річний місцевий житель хотів вистрибнути з балкона 9 поверху.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", у Миколаєві місцеві мешканці знайшли два тіла прямо на зупинці громадського транспорту. Чоловік на момент приїзду швидкої помер, а жінка перебуває у важкому стані.