Сьогодні, 16 січня, на Московському мосту у Києві зіткнулися чотири автомобілі і тролейбус. В результаті ДТП постраждала жінка, передає "Вартови.Еспресо".

Як повідомляють очевидці, невідомий на автомобілі підрізав ВАЗ "Ниву" і вдарив у передню праву частину. У результаті машину відкинуло на ліву смугу мосту, де авто зіткнулося з Chevrolet Lacetti і вилетіло через третю смугу у відбійник. Тоді в "Ниву" врізався Nissan Tiida, а в нього - Hyundai Accent.

Варто відзначити, що Chevrolet відкинуло на відбійник, а потім у бік тролейбуса, проїжджаючого повз автомобіля.

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

На щастя, транспорт не сильно постраждав, тому зміг продовжити рух по маршруту.

Крім того, внаслідок пригоди пасажирка пасажирка Nissan отримала поранення, її забрала машина швидкої допомоги.

У лікарні вказують, що жінка отримала забої, від серйозних ушкоджень її врятувало те, що вона була пристебнута пасками безпеки.

Водій "Ниви" зізнався, що зникле з місця аварії авто намагався обігнати тролейбус, пише "Інформатор".

Водночас свідки ДТП розповідають, що аварію спровокував ще один Nissan, який швидко поїхав у бік Оболоні, подалі від правоохоронців.

Як повідомляється, через масове зіткнення утворилися великі затори у бік правого берега столиці.

Раніше портал "Знай.uа" писав, що 16 січня, київським водіям варто заздалегідь вибирати зручний маршрут, адже на мостах відбудуться зміни у розкладі руху з-за ремонту.