Сьогодні Девід Гілмор, лідер британського рок-гурту Pink Floyd, повідомив в інтерв'ю Entertainment Weekly, що існуванню гурту настав кінець.

За словами соліста гурту, це рішення навряд когось здивує, адже альбом The Endless River, який вийшов минулого року, одразу позиціонувався як останній.

Нещодавно барабанщик гурту Нік Мейсон дав фанатом сподівання, повідомивши, що логотип гурту незабаром прикрасить компакт диск.

"Я з цим закінчив. 48 років провів у складі групи. І ті роки, які прийнято вважати нашим розквітом, були на 95% наповнені музикою і радістю, веселощами і сміхом. І я, звичайно, не хочу, щоб інші п'ять відсотків наклали відбиток на фантастичний час, який ми провели разом. Але він пройшов, ми закінчили з цим. Було б лицемірством намагатися повернутися назад ", - сказав Гілмор.

Читайте також: Дві сотні речей Елвіса підуть з молотка

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також причиною розпаду гурту називають смерть клавішника Ріка Райта у 2008 році. Після цього деякі його записи переробили, та додали в альбом The Endless River.

Девід Гілмор став солістом Pink Floyd у 1985 року після того, як Роджер Вотерс пішов з гурту. Сам був гурт був створений 1965 року.