Белла Хадід, яка відома в модельному світі своїм суворим характером, нарешті посміхнулася.

Як пишуть ЗМІ, Белла зустрілася з друзями в Мілані, і вони пішли в піцерію. За келихом червоного вина улюблену модель розслабилася і нарешті показала себе з іншого боку.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що сестри Джіджі і Белла Хадід - одні з найбільш затребуваних моделей сучасності, зірки Instagram, трендсеттери. Папарацці йдуть за ними по п'ятах, а речі, які вони носять, стають бестселерами. Тому в тому, що стосується модних образів - дівчата по праву можуть вважатися експертами.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Ось, на чому не варто економити в холодну пору року. Верхній одяг - основа образу і те, на чому варто робити акцент. У гардеробі Джіджі Хадід є темно-синя шуба, яскраво-червоний пуховик, жовтий кожушок, а також пухнасте біле довге пальто. Це речі, які точно не залишаться непоміченими на вулицях міста.