Знаменитий російський актор Сергій Горобченко, якого раніше терміново госпіталізували в Москві, спростував раніше поставлений діагноз, сказано в Instagram артиста.

"Вчора вранці відчув себе недобре, напередодні був переліт, спортзал, робочі моменти, мало сну, також почав звільняти раціон від зайвих вуглеводів - приводити себе в порядок після святкової їжі. Коротше, вчора вранці, перебуваючи в Москві, встав з ліжка і якось стало погано. Потемніло в очах, втратив на секунду свідомість, впав. Раніше такого ніколи зі мною не було. Відразу подумав, що слабкість від низкоуглеводной їжі. Паливо скінчилося", - розповідає Горобченко.

Так, московські лікарі поставили йому діагноз "панкреатит", але він виявився невірним.

"Потім зрозумів, що є температура. Подзвонив лікарям - рекомендували приїхати. Покапали вітаміни, з'їв обід - знову мутить. Поїхав у лікарню. Зробили всі обстеження - кт голови, шлунок, серце, кров, цукор, нерви, лор, все, що на швидкій дослідної поверхні - все в нормі. Дуже високі лейкоцити. За деякими маяках зупинилися на панкреатиті. Сьогодні і цей діагноз знято, температура прийшла в норму, динаміка лейкоцитів позитивна", - пише він.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Варто зазначити, що актор так і не зрозумів, з якої причини опинився на лікарняному ліжку, проте він вирішив, що відпочинок йому все ж таки не зашкодить.

"Що це було? Думаю, розберемося. Втома, навантаження, нерви, святкова їжа... не знаю. Побуду ще пару днів в стаціонарі, посплю і співаємо в режимі. У мене відпочинок. Висновки для себе вже зробив, обов'язково їх озвучу", - сказав Сергій.

Як повідомляв портал "Знай.uа", 16 січня в одну з московських лікарень терміново доправили відомого російського актора Сергія Горобченко.