В Одесі в розпал сніжної бурі відважний чоловік не побоявся і пірнув у пінний потік Чорного моря.

На кадрах видно, як місцевий «морж» розбігається по снігу, який вкрив все узбережжя і занурюється в крижану воду.

Раніше Український гідрометцентр повідомляв, що в результаті впливу активного циклону до 18 січня очікується істотне ускладнення погодних умов. Однією з перших від погодного удару постраждала Одеська область.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

В Одесі сьогодні з ночі йшов сніг, були сильні пориви вітру. У зв'язку з цим місто закрили на в'їзд для великовантажного транспорту. Крім того, погода внесла корективи в роботу КП «Міжнародний аеропорт «Одеса». Так, відмовилися від посадки в Одесі пілоти рейсу «Мотор Січ» з Жулян на Ан-24РВ – борт розвернувся в 100 км від «Південної столиці» і сів в аеропорту вильоту.

При цьому співробітники аеропорту весь день чистили злітну смугу. Однак коефіцієнт зчеплення (показник чистоти ЗПС) був на межі безпечних величин.

Нагадаємо, що портал "Знай.ua" раніше повідомляв про те, як "прогулянка" по Дніпру закінчилася трагедією для молодих людей.