Поліція не знайшла в смерті солістки легендарної ірландської групи The Cranberries Долорес О'Ріордан нічого підозрілого.

Як повідомляє The Independent, в поліції Лондона заявили, що не будуть розглядати раптову смерть Долорес О'Ріордан як підозрілу. Вони не побачили в кончину співачки ніяких дивних моментів.

Зазначається, що далі справу передадуть слідчим, які займаються раптовими смертями.

За інформацією інсайдерів, останнім часом співачка була пригніченою. За кілька днів до смерті друзі Долорес бачили її в дуже важкому психологічному стані. Також відомо, що багато років Долорес боролася з алкоголізмом і навіть намагалася накласти на себе руки.

Нагадаємо, солістка The Cranberries померла в Лондоні, куди вирушила для запису нової пісні. Її тіло знайшли в 9 ранку в номері готелю Park Lane. Жінці було 46 років.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", причина смерті солістки легендарного гурту The Cranberries Долорес О'Ріордан наразі невідома.