Хворий на рак всесвітньо відомій американській актрисі Джейн Фонді видалили злоякісну пухлину.

Про це співачка розповіла в інтерв'ю, опублікованому на YouTube-каналі BUILD Series.

80-річна актриса з'явилася в студії з пластиром на нижній губі.

"Хочу відразу пояснити пластир — мені тільки що видалили ракову пухлину. Я думала, що рана загоїться до того часу, як я опинюся у вас, але нічого страшного. Я просто хочу підкреслити, що зазвичай у такому вигляді не разгуливаю", — розповіла Фонду.

При цьому артистка запевнила, що її здоров'ю нічого не загрожує - вона зробила біопсію, яка показала хороший результат.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Що таке одна нещасна губа? Я зробила біопсію, все буде нормально. Сподіваюся, що не помру. Не боюся смерті, і цей діагноз ніяк не змінив мого погляду на ситуацію", – додала актриса.

Джейн Фонду — володарка "Оскарів" за ролі в картинах "Повернення додому" і "Клют". Всього вона була номінована на кінопремію сім разів. За свою кар'єру Фонду знялася в 58 стрічках і серіалах, серед яких фільми "Загнаних коней пристрілюють, чи не правда?", "Барбарелла", "На Золотому ставку", "Джулія", "Босоніж по парку" і "Клют".

Дивіться: інтервью з Джейн Фонде

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/1qM404kREXg" frameborder="0" allow="autoplay; encrypted-media" allowfullscreen></iframe>

Раніше портул "Знай.ua" розповів про те, що до смерті готується відомий актор Джим Керрі.