В Інтернет виклали тізер нового фільму «Воротар галактики». Найбільш технічно складний проект в історії нового російського кіно вийде в прокат у січні 2019-го. У фільмі Джаніка Файзієва не буде жодного кадру без комп'ютерної графіки. Над спецефектами працюють фахівці студії Main Road Post, які робили «Тяжіння» Федора Бондарчука , «Дуелянт», «Сталінград» і «Серпень. Восьмого».

Файзієв зробив ставку на молодих акторів: в головних ролях у проекті знялися Євген Романцов, Вікторія Агалакова, Марія Лісова, Іван Іванович, Єлизавета Тайченачева. А ось ролі другого плану дісталися досвідченим артистам: Євгену Миронову, Олени Яковлевої , Дмитру Назарову. Оператором «Воротаря Галактики» виступив Максим Осадчий, найтитулованіший кінооператор Росії.

«Ми розробляли цей проект майже п'ять років, — говорить продюсер фільму Сергій Сельянов, — дуже ретельно підійшли до всього: сценарій, як повинні виглядати герої і місце дії, костюми, декорації, і, звичайно, графіка. На мій погляд, у «Воротаря галактики» кількість графіки і спецефектів дорівнює приблизно того, скільки наша індустрія зробила за останні п'ять років. Ми вже навчилися робити графіку, на світовому рівні. Але «Воротар галактики» за кількістю, повторюся, і за якістю спецефектів, буде переходом зовсім в іншу систему координат, на зовсім інший рівень».

Дія картини відбувається в майбутньому: після галактичної війни зруйнувалася Місяць і змістилися полюси планети. Тепер над Москвою підноситься інопланетний корабель, на якому проходять змагання по космоболу. Результат кожного матчу визначає долю планети.

<iframe width="642" height="435" src="https://www.youtube.com/embed/Kuwoh7swlbo" frameborder="0" allow="autoplay; encrypted-media" allowfullscreen></iframe>

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" розповідав про прогулянку в глибокому космосі, яка стала по кешені кожному.