Український візажист Влада Фоменко-Хаггерті має намір судитися з відомими модними брендами Make Up For Ever і Louis Vuitton.

Візажист, яка працює в США, звинуватила компанію в плагіаті через те, що ті, нібито, вкрали її ідею з "губами, що стікають". Вона стверджує, що саме вона придумала макіяж Lip Drop ( "губи, що капають"). Однак бренди без її дозволу використовували цю фішку.

"Ні, я не співпрацювала з ними, ми не створювали колаборації. Я кілька разів сказала їм "ні", але вони все одно використовували мої фото", - сказала українка.

Зараз Каліфорнійський суд прийняв заяву візажиста на розгляд.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Lip Drop

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що знаменита екс-солістка групи Spice Girls і дизайнер, 42-річна Вікторія Бекхем в інтерв'ю виданню Into The Gloss заявила про те, як вона доглядає за собою. Кожен день красуня витрачає понад 1600 доларів (приблизно 45 000 гривен) на догляд за собою: приблизно 876 доларів (24 700 грн) на догляд за шкірою, 500 доларів (14 000 грн) на макіяж, 167 доларів (4700 грн) на догляд за тілом і 90 доларів (2500 грн) на догляд за волоссям.