16 січня В Києві 5-поверховому житловому будинку на вул. Генерала Потапова, 8 спалахнула пожежа. Про це пише Хроніка.інфоз посиланням на прес-службу ДСНС України.

"На місце події негайно були направлені рятувальники з найближчих пожежно-рятувальних підрозділів. По прибуттю пожежники встановили, що в одній з квартир на 1-му поверсі двокімнатної квартири виникла пожежа. Не гаючи часу вони приступили до гасіння пожежі. В 17:33 пожежа була локалізована, а о 17:47 – ліквідовано", - сказано в повідомленні прес-служби.

Рятувальникам вдалося вберегти від вогню в квартирі троє людей. Ще шість чоловік із сусіднього житлового приміщення на 3 поверсі також евакуювали, відомо, що серед них було троє дітей.

Варто відзначити, що до гасіння пожежі було залучено 4 одиниці основної та спеціальної пожарноспасательной техніки та понад дюжини чоловік особового складу.

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

На даний момент правоохоронці з'ясовують обставини виникнення пожежі та обчислюють завдані майну збитки.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, 16 січня на Московському мосту у Києві зіткнулися чотири автомобілі і тролейбус. В результаті ДТП постраждала жінка.