Терористи так званих "ДНР" і "ЛНР" ускладнюють процес відновлення обладнання мобільного оператора Vodafone Україна в "сірій зоні", інформує прес-центр штабу АТО в Facebook.

Згідно з інформацією, бойовики не дають гарантій додержання режиму тиші для проведення ремонтних робіт.

"У той же час, активне небажання керівників ОРДО здійснити будь-які конструктивні кроки для відновлення роботи мобільного оператора Vodafone Україна, маскуються масовими інформаційними "вкидання" і поширенням в підконтрольними їм ЗМІ інформації, звинувачує українську сторону в нездатності і небажання проведення зазначених ремонтних робіт", - сказано в повідомленні.

Варто відзначити, що з боку України були направлені в СЦКК 27 заявок на проведення робіт, в той час як бойовики зробили тільки одну подібну заявку.

Як повідомляв портал "Знай.uа", незаконні збройні формування "ДНР" і "ЛНР" заявили про власну версію того, чому у ОРДЛО перестали розповсюджувати мобільний зв'язок оператора Vodafone.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще