Моторошна укладання під зимової шапкою — проблема, з якою стикається кожна жінка. Представляємо топ кращих «зимових» укладок нового сезону 2018.

Рівне волосся

За словами стиліста Марка Таунсенда, прекрасним варіантом зимової укладання стануть «зализані» волосся біля основи і ідеально прямі по всій довжині. Саме з такою він відправив актрису Галь Гадот на червону доріжку кінопремії critic's Choice Awards – 2018.

Легкі хвилі

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Виглядають вони невимушено і, в той же час, доглянуто. Зробити такі допоможе утюжок, просто накрути кілька прядок і скропи зачіску лаком. Прямий проділ або косий — вибір за тобою.

Гладка зачіска

Можеш зробити високий або низький хвостик, головне — щоб він був гладким. Втихомирити волосся тобі допоможуть спрей проти статики і лак. Тільки не наноси занадто багато, інакше ризикуєш отримати ефект брудних волосся.

Розпатланий хвіст

Ще один виграшний варіант, особливо для тих, у кого електризуються волосся. Вимий голову ввечері, а вранці просто зав'яжи хвіст — і готово. А ось якщо у тебе є чубчик, то її доведеться укласти, бажано нанести трохи мусу на корені, а після витягнути праскою.

Пучок

Тільки не бездоганно гладкий, він повинен бути таким, ніби ти його зав'язала тільки що. Ніякого лаку і фіксують сперев не використовуй!

Раніше портал "Знай.иа" писав про секреті зачіски Дональда Трампа.