У мережі з'явилося відео про недавній випадок в торговому центрі Нігерії: хлопець прилюдно відмовив дівчині, яка зробила йому пропозицію, опустившись на коліно.

На ролику видно, що коханий зовсім не очікував такої зухвалої витівки. Він розгублено розводить руками і намагається зробити вигляд, що нічого особливого не відбувається.

У підсумку молодій людині все ж вдається змусити дівчину піднятися. Після цього він покидає її, залишаючи переживати особисту драму в оточенні друзів.

Як виявилося, хлопець вже одружений – це він прошепотів їй на вухо, повідомляє Mirror. Коментатори відео оцінили сміливий вчинок героїні, але при цьому зазначили її дурість.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Дитинко, мені подобається твоя сміливість, але ми живемо в суспільстві, де хлопець повинен робити пропозицію дівчині", - заявив хлопець.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що житель Великобританії внаслідок утримування чхання розірвав собі частину глотки.