Голлівудська актриса Джейн Фонда під час одного з американських шоу зізналася, що перенесла операцію з видалення ракової пухлини на обличчі. Їй довелось розповісти про це через пластир на губі, з яким вона прийшла в студію.

Як пишеThe Daily Mail, 80-річна знаменитість окрім пухлини грудей, яку вона видалила у 2010 році, мусила пережити ще й видалення ракового утворення на обличчі.

"Хочу пояснити, чому на моїй губі пластир. У мене була ракова пухлина. Я думала, що до моєї зустрічі з вами все заживе і я зможу його зняти. Все гаразд. Зазвичай я так, звичайно, не ходжу,"- оптимістично заявила Фонда.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також днями актриса опублікувала у своєму Instagram фото, на якому вона стоїть разом з колегою за серіалом "Грейс і Френкі" Лілі Томлін і прикриває своє обличчя рукою.

"Я знайшла чудовий спосіб приховати бинти на моїх губах від видаленої ракової пухлини", – підписала фото Джейн.

Як повідомляв портал "Знай.ua", популярна голлівудська актриса Джейн Фонда заявила, що не боїться смерті і не шкодує ні про одні зі своїх стосунків.