Про домовленості щодо припинення вогню на період зимових свят проросійські найманці нібито не й чули. Попередня доба на фронті не минула без втрат для українських захисників.

За даними штабу АТО, ще вночі бойовики почали гатити із 120-мм мінометів (випустили три міни) по нашим позиціям біля населеного пункту Водяне на Приазов’ї, що на Донецькому напрямку.

На Луганському напрямку застосовували гранатомети та великокаліберні кулемети в районі Луганського, а з міномету калібру 82-мм ворог вів вогонь по захисниках Троїцького.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"Загалом, минулої доби, російсько-окупаційні угрупування здійснили 3 обстріли позицій Збройних Сил України. Українські військовослужбовці вогонь у відповідь не відкривали. У результаті ворожих обстрілів двоє українських воїнів зазнали бойових травмувань. Вони були оперативно доправлені до військового госпіталю. Стан їхнього здоров’я – задовільний", - звітували у штабі АТО.

Дивіться: обстановка на фронті за минулу добу

Як повідомляв портал "Знай.ua", бійці АТО розповіли, хто і як насправді допомагає українській армії.